Selecteer een pagina

over clint van Train & Gain

over Clint

Mijn verhaal.
Mijn Missie.

Mijn naam is Clint Ghijsen en ik sport al zo lang als ik mij kan herinneren. Als jonge voetballer begonnen bij Roda JC en al op jonge leeftijd elke dag aan het sporten. Ook met tegenslagen heb ik moeten leren omgaan en mede door de eerste tegenslag ben ik in de fitness wereld beland.

Op de leeftijd van 15 jaar is mijn schouder uit de kom gegaan. In een korte periode is dit 4 keer gebeurd en moest ik een operatie ondergaan. Ik heb 1 jaar moeten revalideren om te herstellen en weer wedstrijdfit te worden. Ik ben na deze periode in de fitness blijven hangen ook om mijn schouder sterk te maken en te houden. Ook om hierme mijn ontwikkeling in de sport uit te bereiden. In de tussentijd was ik ook bezig met mijn studie CIOS en heb ik gekozen om voor de richting fitness/instructeur en personal trainer te studeren. Ook de keuze gemaakt voor Ortho beweging agoog. Personal training ben ik gaan doen omdat steeds meer vrienden en kennissen mij om advies gingen vragen en mijn interesse erin lag. Ik ben toen stage gaan lopen voor mijn studie bij Anytime Fitness Valkenburg en daar waren ze tevreden over mijn begeleiding en kennis. Ik ben na mijn studie werkzaam tot heden gebleven. Ortho bewegings agogie is een studie om te sporten met mensen die een ziektebeeld hebben of momenteel in een revalidatie zitten of er net uit komen. Hier heb ik voor gekozen omdat het mij ook aansprak met mijn eigen ervaring met mijn schouder. Ook al is dit niet het enige waarom ik ervaring heb met deze doelgroepen.

ongeluk

In 2019 heb een ernstig ongeluk gehad waardoor ik een schedelbasisfractuur heb opgelopen en in coma heb gelegen. De eerste 12 uur lag ik zelfs in kritische toestand op de IC. Ze waren bang dat ik geheugenverlies of bewegingsbeperkingen zou krijgen. Na 4 dagen kwam ik weer een beetje bij bewustzijn en kwamen ze al snel tot de conclusie dat ik geen bewegingsbeperkingen had. Na 2 weken in het ziekenhuis, 4 maanden revalideren in Adelante, later bij de fysio en vooral zelf revalideren stond ik na 6 maanden weer mee te trainen met het 1e van Roda JC >>. Tot op heden voetbal ik nog op hoog niveau en ben ik constant bezig met sport. Ik wil nu nog dieper gaan en jou helpen met je doelstelling. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat alles mogelijk is. Jouw doelstelling is ONZE doelstelling en we gaan ervoor zorgen dat we die gaan halen.

LAATSTE NIEUWTJES